Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Bezoek
Contact
Collectie
Jan Corver
Electron
Stichting
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
De Electronbank
Een nevenactiviteit van het amateur radio museum Jan Corver is het beheer van de Electronbank. Electron is het maandblad wat leden van de VERON, de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland, krijgen toegezonden. De Electronbank is opgezet voor hen die op zoek zijn naar Electrons en/of voor hen die Electrons kwijt willen. U wilt graag een of meerdere nummers hebben? Geen probleem, stuur uw wens naar de conservator van het museum.
Is het gezochte in voorraad dan wordt het u toegewezen. U wordt verzocht per verstrekt exemplaar een klein bedrag te betalen. Ook worden eventuele verzendkosten in rekening gebracht. De vergoeding komt ten goede aan het museum.

Heb je nog Electrons over en weet je er niet goed raad mee, dan kun je deze bij de Electronbank aanbieden; een aardige manier om je medeamateurs te helpen en tegelijk het museum.

 Zoek een artikel
  
Electronbank

 
Moet ik lid van de VERON zijn?
De Electronbank is een initiatief van het museum. Men hoeft géén lid te zijn van de VERON of wat voor organisatie dan ook om gebruik te maken van de diensten van de bank. Schroom niet uw aanvraag in te dienen. er zijn uit de periode januari 1946 tot heden duizenden Electrons in voorraad. Wellicht zit er net dat ene nummer of die hele jaargang bij die u ooit eens uitgeleend hebt aan... wie ook al weer?
 
Hoe kan ik een artikel in Electron vinden
Regelmatig wordt gevraagd hoe je snel een artikel in Electron kunt vinden. Gerrit - PA3BYA - heeft daarvoor een oplossing bedacht in de vorm van een complete database waarin alle artikelen kunnen worden opgezocht die ooit zijn geplaatst in Electron of CQ-PA.
 Zoek een artikel
 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Wednesday, 06 December 2006 - 11:05 CET.