Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Bezoek
Contact
Collectie
Jan Corver
Electron
Stichting
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
Wordt donateur van Museum Jan Corver!
Om te kunnen voortbestaan moet een museum beschikken over de nodige financiële middelen. Op verschillende manieren wordt in deze behoefte voorzien, bijvoorbeeld door de verkoop van gebruikte apparatuur, sponsoring en door persoonlijke bijdragen van mensen en bedrijven die het museum een warm hart toedragen.

Ook u kunt, als u dat wilt, donateur worden door een bedrag van minimaal EUR 11,50 over te maken op girorekening 549509 ten name van de Stichting De WS-19 te Budel. Op die manier help u dan mee de enorme kosten te bestrijden die het runnen van een museum met zich mee brengt.

In ruil daarvoor heeft u het hele daar door gratis toegang tot het museum samen met één introducé. Bovendien ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief, waarin wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in en rond het museum.

Enkele jaren geleden werd aan nieuwe donateurs gratis het boek Film, Radio en Televisie kado gedaan. Dit was een geschenk van OM Jan van Drunen PA0PKC. Helaas is dit boek inmiddels niet meer in gedrukte vorm beschikbaar, maar kan voortaan gratis worden gedownload.
 
Meer informatie


Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Monday, 22 January 2007 - 21:13 CET.