Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Bezoek
Contact
Collectie
Jan Corver
Electron
Stichting
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
English
Openingstijden
Tijdens een expositie is het museum iedere eerste en derde zaterdag van de maand geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.

Tot 17 december 2011 kunt u nog de tentoonstelling De Amateur en zijn Humor zien. Daarna wordt het museum voor onbepaalde tijd gesloten i.v.m. het inrichten van de volgende tentoonstelling.
 
Toegangsprijzen
Toegangsprijs per persoon EUR 2,50
Kinderen tot 14 jaar EUR 0,50
Donateurs met één introducÚ GRATIS

 
Bezoek buiten de normale openingstijden
Voor groepen is het mogelijk om de expositie ook buiten de reguliere openingstijden te bezichtigen. Maak daarvoor altijd eerst een afspraak met de conservator. Wanneer het museum is gesloten, zijn onze medewerkers toch vaak aan het werk in het gebouw of in het depot. Mocht u toevallig in de buurt zijn en wilt u ons een bezoekje brengen, dan bent u uiteraard van harte welkom. Wilt u zeker weten of er iemand aanwezig is, bel ons dan even.
 
Routebeschrijving
Budel ligt in de provincie Noord-Brabant aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht.

Komende vanuit het noorden kunt u het beste de aanduidingen naar Eindhoven volgen. Bij Eindhoven aangekomen volgt u de borden richting Maastricht (A2). Na ongeveer 20 km komt u bij afslag 37 Budel Cranendonck. Neem deze afslag en volg de borden richting Budel.

Komt u vanuit het zuiden, dan kunt u het beste de A2 volgen vanaf Maastricht naar Eindhoven. Aan deze weg vindt u afslag 37 Budel Cranendonck. Neem deze afslag en volg de borden richting Budel.
  
Vanaf de afslag Budel
Vanaf de afslag Budel Cranendonck (afslag 37) volgt u de borden richting Budel.

Op de eerste rotonde die u tegenkomt, slaat u rechtsaf. Blijf deze weg volgens tot u in de bebouwde kom van Budel de volgende rotonde tegenkomt. U bent dan bijna op de plaats van bestemming. Ga op de rotonde rechtsaf en direct weer rechts. U ziet het museum nu onmiddelijk aan uw linkerhand. Het adres is:

Broekkant 1
6021 CR Budel

Telefoon: 0495-430342

  
Via openbaar vervoer
De route van Veolia bus 173 loopt door Budel. Stap uit bij de halte Deken van Baarsstraat en loop in de richting van Café De Bonte Os. Ga vervolgens rechts af de Dokter Anton Mathijsenstraat in en loop deze straat uit tot aan de rotonde. Ga op de rotonde linksaf. Na ongeveer 50 meter vindt u rechts de Broekkant.
 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Sunday, 27 November 2011 - 06:35 CET.