Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
TV
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
Oude nieuwsberichten uit 2003
Op deze pagina vindt u een overzicht van oudere nieuwsberichten. De informatie die u op deze pagina's vindt kan inmiddels verouderd zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met het museum.
 
Inhoud van deze pagina

06-10-2003: Nieuw bouwpakket Enigma-E
Marc Simons, PE1RRT, en Paul Reuvers, PE1BXL, hebben een nieuw bouwpakket ontwikkeld: een electronische versie van de beroemde Enigma codeermachine die tijdens de tweede wereldoorlog werd gebruikt door het Duitse leger. Het bouwpakket bevat een professionele printplaat en alle benodigde onderdelen. De Enigma-E is zeer aantrekkelijk geprijsd en is verkrijgbaar via het museum.

 Lees alles over de Enigma-E
 Prijslijst
 
03-10-2003: CTCSS uitbreiding voor Nokia weer leverbaar
Na enige tijd van afwezigheid is de CTCSS uitbreiding voor de Nokia Mobira nu weer leverbaar. Helaas hebben we de prijs met EUR 2.50 moeten verhogen wegens gestegen kosten, maar het bouwpakket is daardoor niet minder interessant geworden. Het bouwpakket kost nu EUR 20.00 en kan ook worden gebruikt in andere zelfbouw projecten.

 Prijslijst
 Informatie over de Nokia Mobira
 
30-05-2003: Website Museum Jan Corver nu ook in het Engels
Regelmatig bereiken ons verzoeken van onze buurlanden om de informatie op onze website ook in een andere taal beschikbaar te stellen. Het heeft even geduurd, maar vanaf heden is het grootste deel van deze website ook beschikbaar in het Engels, zodat we hopelijk een nog groter publiek kunnen bereiken. Pagina's die in het Engels beschikbaar zijn, zijn voorzien van een Engels vlaggetje (rechtsboven in de pagina). Links naar pagina's die (nog) niet vertaald zijn, zullen in de kleur oranje worden getoond. Het vertalen van de pagina's is een behoorlijke klus en het is dan ook heel goed mogelijk dat er fouten in zijn geslopen. Als je een storende fout opmerkt, laat het ons dan even weten.
 
29-05-2003: Een nieuw bouwpakket: De Corver Radio #2
Met enige trots kunnen we bekend maken dat met onmiddelijke ingang een nieuw bouwpakket aan het leveringsprogramma is toegevoegd. De Corver Radio #2 is een kleine AM Radio die door een beginnende amateur zelf op het bijgeleverde printplaatje in elkaar kan worden gesoldeerd. Een ideaal bouwpakket voor iedereen die de Corver Radio #1 reeds gebouwd heeft. De Corver Radio #2 zal voor het eerst te koop zijn op de Friese Radiomarkt in Beetsterswaag op 31-05-2003.

 Lees alles over de nieuwe Corver Radio #2
 De Corver Radio #1 blijft gewoon leverbaar
 
16-04-2003: Nieuwe server voor website Jan Corver
Door de enorme toename in het Internet verkeer, heeft onze provider VIA.WORKS.NET besloten over te stappen op nieuwe Unix servers. Deze servers zijn aanzienlijk sneller, leveren een betere beveiliging en zijn bovendien redundant, hetgeen betekent dat bij een fout in het netwerk onze website niet langer onbereikbaar zal zijn. Inmiddels heeft de migratie naar de nieuwe server plaatsgevonden en hebben we al onze gegevens 'overgehuisd'. Hierdoor is het mogelijk dat sommige pagina's of bestanden niet meer bereikbaar zijn. Als dat het geval is, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.
 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Sunday, 02 December 2012 - 09:47 CET.