Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
TV
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
Oude nieuwsberichten uit 2007
Op deze pagina vindt u een overzicht van oudere nieuwsberichten. De informatie die u op deze pagina's vindt kan inmiddels verouderd zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met het museum.
 
Inhoud van deze pagina

Nokia Mobira weer leverbaar
Het is alweer een aantal jaren geleden dat we het succesvolle ombouwproject met de Nokia Mobira lanceerden. Deze voormalige autotelefoons uit het ATF-2 netwerk, bleken uitstekend geschikt te zijn voor ombouw naar onze 70 cm band en een groot aantal apparaten kreeg op deze manier een tweede leven. De vraag naar deze toestellen bleef bestaan, maar helaas beschikten we niet over voldoende telefoonhoorns om ze compleet te maken. Recentlijk is een nieuwe partij telefoonhoorns beschikbaar gekomen, waardoor we weer een beperkte hoeveelheid Nokia Mobira toestellen kunnen aanbieden. Deze keer met telefoonhoorn, ombouwpakket (incl. PIN switch) en CTCSS print, voor maar EUR 50. Wees er snel bij!

 Ombouwbeschrijving Nokia Mobira
 Prijslijst
 
Nieuwe spullen voor 70 cm
Enkele weken geleden ontvingen we een kleine partij met prachtige spullen voor de 70 cm band. Het gaat hierbij om een antenne-beveiliging en enkele prachtige duplex- en bandfilters. Wie geïnteresseerd is moet snel reageren, want er zijn maar enkele exemplaren beschikbaar.
 Bandpass Vingerfilter met 6 cavities voor 70 cm
 Duplex Vingerfilter met 12 cavities voor 70 cm
 Motorola Cavity Combiner voor 70 cm
 Polyphaser antennebeveiliging voor 70 cm
 
Nieuw bouwpakket: de EPPO PIC-programmer
Op veler verzoek is er nu eindelijk een bouwpakket voor het zelf programmeren van PIC-microcontrollers. Het bouwpakket bestaat uit een professionele dubbelzijdige printplaat, compleet met alle benodigde onderdelen en software. Kan direct worden aangesloten op de seriële poort van een standaard PC.

  Meer informatie over EPPO
Update mei 2007: tijdelijk uitverkocht.
 
Boek: 'Film, Radio en Televisie' nu gratis beschikbaar
Enkele jaren geleden hebben alle donateurs van het museum het boek Film, Radio en Televisie kado gekregen. Dit was een geschenk van OM Jan van Drunen PA0PKC. In de afgelopen jaren werd dit boek ook kado gedaan aan nieuwe donateurs. Helaas is de voorraad inmiddels uitgeput maar gelukkig heeft OM van Drunen het boek in digitale vorm beschikbaar gesteld. Geïnteresseerden kunnen het boek nu downloaden.

 Download het boek 'Film, Radio en Televisie'
 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Sunday, 02 December 2012 - 10:01 CET.