Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
TV
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
Oude nieuwsberichten uit 2008
Op deze pagina vindt u een overzicht van oudere nieuwsberichten. De informatie die u op deze pagina's vindt kan inmiddels verouderd zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met het museum.
 
Inhoud van deze pagina

Expositie 'Geheime Berichten' geprolongeerd t/m februari 2009
Op 4 oktober 2008 ging de tijdelijke expositie Geheime Berichten van start en is het museum, voor de duur van de expositie, iedere zaterdag geopend. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de tentoonstelling tot het einde van het jaar zou duren, maar vanwege de overweldigende belangstelling en het grote aantal bezoekers is nu besloten de expositie door te laten lopen tot het einde van februari 2009. Mocht u tijdens de drukke feestdagen niet in de gelegenheid zijn het museum te bezoeken, dan heeft u dus nu een extra kans. Laat deze kans niet voorbij gaan want het zal lang duren voordat deze collectie weer als één geheel te bewonderen is.

Bezoekers van de expositie kunnen voor EUR 10 een museumgids aanschaffen waarin veel kleurenfoto's een uitgebreide beschrijvingen zijn opgenomen. De gids is verkrijgbaar in het Nederlands en het Engels.

 Meer informatie...
 
Nieuwe expositie in Museum Jan Corver
Vanaf zaterdag 4 oktober 2008 kunt u de nieuwe expositie Geheime Berichten komen bekijken. Voor deze gelegenheid is het museum volledig opgeknapt en opnieuw ingericht. En omdat het een tijdelijke expositie betreft zijn we tot het einde van het jaar iedere zaterdag geopend.

 Meer informatie...
 
Tijdelijke sluiting Museum Jan Corver
Zaterdag 21 juni 2008 is voorlopig de laatste bezoekdag van Museum Jan Corver geweest. Daarna sluiten we enkele maanden onze deuren om een geheel nieuwe tentoonstelling in te richten. Op zaterdag 4 oktober gaan onze deuren weer open en kunt u tot het einde van het jaar de expositie 'Geheime Berichten' komen bekijken.

 Lees het volledige bericht...
 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Sunday, 02 December 2012 - 09:41 CET.