Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
TV
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
Oude nieuwsberichten uit 2010
Op deze pagina vindt u een overzicht van oudere nieuwsberichten. De informatie die u op deze pagina's vindt kan inmiddels verouderd zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met het museum.
 
Inhoud van deze pagina

Nieuw boek: De Radioamateur "getekend"
In het verlengde van de tentoonstelling van de tekeningen van Hans Evers, PA0CX, hebben we alle tekeningen in boekvorm uitgebracht. Maar liefst 368 pagina's in full-colour drukwerk, met ruim 400 tekeningen uit de periode 1951-2011. De prijs van het boek is EUR 27,50 en het is te koop bij een bezoek aan ons museum. U kunt het ook bestellen. In dat geval maakt u EUR 32,00 (dat is inclusief EUR 4,50 verzendkosten) over op ING-rekening 549509 t.n.v. Stichting De WS-19 te Budel. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden.
 
Nieuwe expositie: De Amateur en zijn Humor
4 december 2010
Na wederom enkele maanden gesloten te zijn geweest, started we ditmaal met een geheel andere tentoonstelling. Hierin staat de humoristische wijze centraal waarop Hans Ever, PA0CX, de afgelopen 60 jaar de amateur in beeld heeft gebracht.

 Meer informatie
 
Re-styling website
De komende tijd zal onze website enigszins worden aangepast aan een wat strakkere layout. Omdat hiervoor alle pagina's met de hand moeten worden gecontroleerd, zal het enige tijd duren voordat ze allemaal aan de beurt zijn geweest. Wij vragen uw begrip hiervoor. Laat ons weten wat u van de wijzigingen vindt.
 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Sunday, 02 December 2012 - 09:44 CET.