Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Ombouw
Triple-P
Ericsson
Teleport
RS9044
Nokia
Bosch
T813
Condor
Filters
Beveiliging
Surplus
Info
Nieuws
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
Teletron T-813 ombouw
De Teletron T-813 was destijds het eerste apparaat dat in grote hoeveelheden door KPN aan museum Jan Corver werd geschonken en heeft in belangrijke mate bijgedragen tot het succes ervan. Het apparaat kan worden aangepast voor gebruik in de 2 meter amateurband en zijn in de loop van de tijd verschillende ombouwmethoden beschreven:
 

Status
De complete bouwpakketten voor de ombouw volgens PE1DTN zijn inmiddels helaas uitverkocht. Wel kun je de benodigde printen daarvoor nog rechtstreeks bestellen bij Peter PE1DTN. Ook de bouwpakketten met de ombouw volgens PE1RRT zijn inmiddels helaas niet meer beschikbaar.
 
Voorbeeld van een ombouw
In de afgelopen jaren hebben enkele duizenden Teletron T-813 mobilofoons hun weg gevonden naar zendamateurs in Nederland en daarbuiten. De bovenstaande links geven meer informatie over een mogelijk ombouw van dit apparaat, maar u kunt natuurlijk ook helemaal naar eigen inzicht een ombouw realiseren.
 
   Onlangs ontvingen wij de onderstaande foto van Gerrie Goeree, PA3EXV, die van de T-813 een luxe en compacte amateurdoos heeft gemaakt.
 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Monday, 22 July 2002 - 23:09 CET.