Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
English
Prijslijst
Op deze pagina vindt je alle prijzen van apparatuur, onderdelen, ombouwsets, bouwpakketten, boeken, etc. Als er iets niet in deze lijst staat wil dat nog niet zeggen dat we het niet hebben. Neem bij twijfel contact op met het museum. Alle prijzen zijn in EURO's, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Bent u geïnteresseerd in overtollige apparatuur uit de verzameling van het museum kijk dan eens in onze Surplus Lijst.

Wij leveren uitsluitend aan particulieren. Zendapparatuur wordt alleen geleverd aan radiozendamateurs met een vergunning. Bij aankoop van zendapparatuur dient u altijd uw registratiebewijs te overleggen.

Garantie
Wellicht ten overvloede merken wij op, dat het overgrote deel van de spullen die op deze website worden aangeboden gebruikt en dus niet nieuw zijn. Derhalve kunnen wij geen enkele garantie geven op een goede werking ervan.

Bestellen
Binnenkort hopen we het mogelijk te maken bestellingen via internet te kunnen accepteren. Tot die tijd kunt u bestellingen richten aan Cor Moerman ws19@xs4all.nl.

In de prijslijst hebben we steeds in de rechterkolom aangegeven hoeveel van een artikel nog op voorraad is. Dit hebben we gedaan door middel van een pictogram (verkeerslicht) zodat je snel kunt zien of de gewenste spullen nog aanwezig zijn. In de onderstaande tabel is de betekenis van de pictogrammen aangegeven.

Status Betekenis
Voldoende in voorraad
Nog enkele stuks, wees er snel bij!
Geen voorraad (wordt binnenkort hopelijk aangevuld)
Niet meer leverbaar
Onbekend, bel voor de laatste informatie
Waar mogelijk is een link naar extra informatie beschikbaar. Kijk hiervoor in de kolom met het Info-pictogram. Merk op dat diverse onderdelen, zoals filters en eindtrappen ook in combinatie met andere apparatuur kunnen worden gebruikt.

 
Diverse bouwpakketten
Omschrijving  
Enigma-E bouwpakket
Info 150.00  
UhrBox-E bouwpakket (uitbreiding voor de Enigma-E) Info 70.00  

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Monday, 30 November 2020 - 20:09 CET.