Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
English
Afgedankte en gebruikte apparatuur
Regelmatig bereiken ons kleine en grote partijen met afgedankte apparatuur o.a. van KPN. Soms bestaat zo'n zending uit een groot aantal radiozendapparaten die uitstekend kunnen worden omgebouwd naar de amateurbanden. In onze rubriek ombouw vindt u daarvan een groot aantal voorbeelden. Soms zitten er echter ook spullen tussen die niet direct met onze hobby te maken hebben of waarvan slechts een geringe hoeveelheid beschikbaar is. Deze zaken worden afgevoerd of tegen een kleine vergoeding te koop aangeboden (zie onder).
 
Schenken van overtollige apparatuur
Heeft u of uw organisatie de beschikking over kleine, middelgrote of grote partijen overtollige communicatie-apparatuur, dan kunt u wellicht overwegen deze apparatuur aan het museum te schenken. U hebt de apparatuur dan op een verantwoorde wijze afgevoerd en het museum zorgt ervoor dat de apparatuur tegen een geringe vergoeding een tweede leven krijgt bij een radio(zend)amateur. Op die manier draagt u bij aan het voortbestaan van het museum.

 Neem contact op met de conservator
 
Waar is de Surplus apparatuur verkrijgbaar?
In het verleden werd alle surplus apparatuur vermeld in een speciale rubriek op deze website. Vanaf 1 november 2006 is de surplus apparatuur uitsluitend nog verkrijgbaar via http://www.tweedehands.nl/zendamateur/

U kunt alle door het museum aangeboden artikelen in één keer zien door op de onderstaande link te klikken.

 Alle surplus artikelen van het museum
 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Sunday, 02 December 2012 - 11:17 CET.