Logo (klik voor homepage)
 
Homepage
Expositie
Museum
Ombouw
Surplus
Info
Nieuws
TV
Bouwpakketten
Prijslijst
Evenementen
Wat is dit?
Links
VERON
VRZA
Museum Jan Corver op TV
In het verleden zijn diverse videoreportages gemaakt over Museum Jan Corver. Een enkele maal hebben we het zelfs tot een heuse TV-uitzending gebracht. Op deze pagina hebben we enkele beelden en links verzameld zodat u de betreffende reportage nog eens na kunt kijken. Alle beelden zijn overgenomen met toestemming van de rechthebbenden. Mocht u in het bezit zijn van andere opnames waarin het museum voorkomt, laat het ons dan even weten. Dan kunnen we, uiteraard met uw toestemming, de beelden in onze videobank opnemen.
 
Expositie Geheime Berichten op internet
Tijdens de tentoonstelling Geheime Berichten zijn door diverse mensen video-opnamen gemaakt. Zo ook door onze collega's van het Crypto Museum met wie we deze tentoonstelling organiseerden. Lange tijd bleven deze opnamen wegens tijdgebrek op de plank liggen, maar inmiddels zijn ze weer boven water en zijn ze gemonteerd tot een video van ruim drie minuten. Onderstaande beelden zijn ook te bekijken via het YouTube kanaal.

Video-impressie door Crypto Museum

Video-impressie door Dolf Spoor

 
Man Bijt Hond - Uitzending 11 oktober 2006
Het bekende en populaire TV programma Man Bijt Hond heeft een special gemaakt over een nederlandse zendamateur. Centraal staat in dit onderwerp Michel Pekel PA0CC uit Ameide en het gebruik van morse. Een leuk item, dat voor een groot gedeelte in ons museum is opgenomen. Het pogramma is op woensdag 11 oktober 2006 uitgezonden. Het derde onderwerp gaat over Michel Pekel.

 Bekijk de uitzending van 11 oktober 2006
  

 
Almere TV - Uitzending 12/13 april 2005
Het zal eind 2004 geweest zijn dat we het verzoek kregen om medewerking te verlenen aan een uitzending van Almere TV. Korte tijd later kregen we bezoek van een heuse cameraploeg en op 12 en 13 april 2005 werd de reportage uitgezonden. In de reportage komen zelfs beelden voor van de bekende Nederlandse speelfilm Soldaat van Oranje waarvoor onze conservator Cor Moerman destijds een peilapparaat leverde.

 Klik hier om de beelden te zien
  

 

Jan Corver (klik voor homepage) Rood gekleurde links zijn momenteel niet beschikbaar
© Copyright Museum Jan Corver Laatste wijziging: Last changed: Sunday, 02 December 2012 - 11:32 CET.